Gratis verzending boven de 75 Euro

Over Werkverlichtingled.nl

Wie zijn wij:

www.werkverlichtingled.nl is onderdeel van het bedrijf: Van Essen Handel.

Wij zijn gevestigd in Leersum. Hier kunt u de producten ook afhalen en testen. 

Het bedrijf is geruime tijd werkzaam op het gebied van werkverlichting. Daarom is besloten om deze webwinkel op te richten zodat de klanten een goed overzicht hebben van de producten die wij leveren.

Ook hebben wij de expertise en de benodigde materialen om al uw led werkverlichting passend op uw voertuig of bedrijfsruimte te maken. Dit kan dan ook op afspraak gedaan worden. 

 

Onze meerwaarde: 

  • Opbouwservice
  • Veel tevreden klanten
  • Goede after service
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis verzenden boven de 75 euro

 

Waar gaan wij voor:

WerkverlichtingLed streeft naar een klanttevredenheid van 100%. Wij testen elke productgroep voordat deze in de verkoop gaat en zijn er hierdoor zeker van dat de klant niet tegen onverwachte verrassingen aanloopt. Ook verzorgen wij een goede after service door middel van uitgebreide kennis van het geleverde product en een degelijke garantieperiode. 

De verkoopprijs van onze producten is belangrijk. In de Led industrie zit veel verschil in prijs en kwaliteit. WerkverlichtingLed bied producten aan, waar wij als bedrijf achter staan, voor een degelijke prijs. Wij geven een jaar garantie op onze producten en u kunt de producten altijd komen testen. 

Natuurlijk vinden wij het leuk om positieve reacties te horen en leuke foto's toegestuurd te krijgen van de verlichting. Ook vinden we het belangrijk dat, als er problemen zijn, dit ook gemeld wordt, zodat we tot een oplossing kunnen komen.

Wij gaan als bedrijf voor een lange termijn relatie met de klant.